Hvem vandt huset i "Hus 2": hvordan projektet ikke kun finder kærligheden, men også vinder huse og millioner til et bryllup

Anonim

Det er ingen hemmelighed, at du på projektet "Hus 2" ikke kun kan finde din kærlighed, men også få en lejlighed i centrum af Moskva, hvor du deltager i "Årets person". Med begyndelsen af den næste konkurrence står publikum ikke tilbage med spørgsmålet: "Hvem vandt huset på "Hus 2"?" I forventning om offentliggørelsen af resultaterne, se deltagernes liv sende SMS i håb om at vinde deres idol.

Desuden er der endnu en konkurrence om projektet "Hus 2": "Bryllup for en million". I denne konkurrence konkurrerer par allerede, og ikke én deltager. I slutningen af konkurrencen vil de, der viste den største oprigtighed i deres forhold, vinde en million rubler. Unge mennesker kan kun bruge det til at organisere deres drømmebryllup.

Konkurrencestrukturer

Projektkonkurrence

Begge konkurrencer på "Hus 2": "Bryllup for en million" og "Årets person" - afholdes i 3-5 etaper. I slutningen af finalen. Under hele konkurrencen, konkurrenternede får dem til at sætte på teatralske scener, engagere sig i aktive handlinger i et stykke tid, teste deres intellektuelle evner, manifestationer af kreativitet og meget mere. Den første konkurrence "Person of the Year" blev afholdt i 2009. I løbet af ni år har kriterierne for udvælgelse af deltagere, såvel som sceneopgaverne, ændret sig markant, så det er umuligt at sige præcist på hvilket tidspunkt, hvilken opgave der venter spillerne.

Men det vigtigste er, hvordan en konkurrent viser sig selv i ikke-konkurrerende tid, i luften. For at vinde skal han hæve sin rating. Du skal sørge for, at publikum elsker det. Når alt kommer til alt, er vinderen i sidste ende den, som størstedelen af seerne stemmer på ved at sende SMS eller stemme gennem smartphone-applikationer.

Liber Kpadonu på Dom 2

I konkurrencen "Person of the Year" kan præmien nogle gange være en bil. For eksempel vandt hun i 2015 Liber Kpadonu. Hun solgte bilen og gav overskuddet til at hjælpe børnehjemmet. Selvom hun selv efter en sådan handling blev anklaget for at lyve: de hævdede, at sejren var uærlig, at oplægsholderen Kadoni hjalp hende, og så bad de fuldstændig om checks og attester for, hvor hun brugte sin præmie.

Hvordan opfører deltagerne sig før, under og efter konkurrencer?

Konkurrenter går ofte meget langt for at stige på ranglisten og vinde begge konkurrencer. Den, der vandt huset i "Hus 2", bliver norm alt bagt alt og anklaget for uærlighed. Så for eksempel indrømmede Andrey Chuev selv i 2015, at han bet alte et vist antal mennesker for at sende SMS til ham. Som regelvinderen er deltageren, der opfører sig provokerende (arrangerer jonglering), men som samtidig udviser fornuft, giver en korrekt vurdering af deres handlinger og deres kollegers handlinger.

Med "Bryllup i en million" er tingene meget mere interessante. For en lokkende rund sum er "forelskede par" klar til at spille for offentligheden. Kort før start finder nogle singler hinanden og erklærer sig som et par. Gennem hele konkurrencen opfører de sig som kommende nygifte: arrangere familieopgør, taler om deres planer for fremtiden og hold fast i hinanden. Undtagen når konkurrencen slutter, forlader de hinanden som fremmede og bygger relationer til de andre deltagere.

Men samtidig er der altid par i konkurrencen, som længe før den allerede har bevist, at de har ægte kærlighed. Som regel når de finalen eller vinder.

Medlemmer af hus 2

Liste over dem, der vandt i "House 2": "Person of the Year"

Dette er ejerne af udenlandske luksusbiler og lejligheder i centrum af Moskva. De kom til projektet for at finde kærligheden, men de fandt ikke kun kærligheden. Så hvem vandt huset (eller bilen) i "Hus 2"?

2018 (starter januar)

Dette er resultaterne af begge konkurrencer. Ingen af disse sejre var uden kontroverser. Men faktum er, at de er vinderne.

Nu er det tid til at gennemgå de mest mindeværdige sejre. Selvfølgelig fortjener hver af dem opmærksomhed, men de følgende ledere vakte særlig interesse blandt seerne.

Den, der vandt huset i "Hus 2" i 2016

Årets "Årets person" har nået et nyt niveau. Seere af TNT-kanalen satte en ny rekord i hele projektets historie. Over 2 millioner stemmer blev afgivet til medlemmerne i 2016.

Det vigtigste udvælgelseskriterium var hovedsageligt tilstedeværelsen af hørelse og stemme, og da konkurrenterne ikke var professionelle i denne sag, viste det sig at være ekstremt svært at vælge en vinder. I konkurrencen, som bestod af 5 etaper, deltog 32 personer, men kun fire nåede finalen:

• Marina Afrikantova.
  • Andrey Cherkasov.
  • Olga Veter.
  • Fyodor Strelkov.
Olga Buzova og Olga Veter

Hvem vandt huset i "Hus 2"? Selvfølgelig, Olga Veter. Familien til Gleb og Olga kiggede nærmere på seeren, hvilket hjalp hendescore 29,63% og overhale resten. Olga betragtede Fedor Strelkov som sin vigtigste konkurrent og forventede slet ikke at vinde. Under kameraernes kanoner viste Zhemchugov-familien gennem deres ophold på projektet gensidig respekt og oprigtighed i forhold. Som fortjente at vinde. I år var der ingen intriger. Kolleger lykønskede Olga og var glade for hendes sejr.

Dem, der vandt en million for et bryllup i "Hus 2" i 2017

I den indledende fase deltog 9 par, men tre nåede finalen:

• Evgeny Kuzin og Sasha Artemova.
  • Konstantin Ivanov og Alexandra Gozias.
  • Andrey Chuev og Marina Afrikantova.
Evgeny Kuzin og Alexandra Artemova

Konkurrencen startede med en løgnedetektor, derefter blev parrene testet for skuespilevner, madlavningsevner, pigerne tjente penge, fyrene satte deres huse i stand. En af stadierne var dans, den næste - aktive øvelser. Derefter gav parrene hinanden kreative gaver. Generelt vandt parret Evgeny Kuzin og Sasha Artemova og fik næsten halvdelen af alle stemmer (47,07%).